kalyves1.jpg
kalyves2.jpg
kalyves3.jpg
Καλύβες κ.περίχωρα
Οικ.Κουνελόσκυλας
Μηνύματα α.τ. Μάνη
.
ΚΆΛΥΒΕΣ

εισαγωγή

Το 2001 ήρθαμε με τον σύντροφό μου για πρώτη φορά στην Καρδαμύλη για διακοπές 2 εβδομάδων. Το 2002 και το 2003 επιστρέψαμε και τον περασμένο χρόνο νοικιάσαμε ένα παλιό «Πύργο» για έξι μήνες το 2004, με την ιδέα να δούμε αν αυτό ήταν το ιδανικό μέρος και αν θα μπορούσε να βρεθεί το κατάλληλο σπίτι. Το καλοκαίρι του 2004 καταλήξαμε στις Καλύβες και το φθινόπωρο έγινε συμφωνία και γίναμε ιδιοκτήτης μιας «καλύβας» σε αμφισβητήσιμη κατάσταση.

Από το 2005 ξεκινήσαμε την ανακαίνιση, που στην πράξη σημαίνει σχεδόν ολοκληρωτική ανοικοδόμηση του σπιτιού. Τα επόμενα χρόνια περνούσα περίπου έξι μήνες κάθε χρόνο στις Καλύβες και σταδιακά έγινα μέλος της εκεί κοινότητας. Αυτό το μέρος λοιπόν θα είναι αφιερωμένο στο «The Huts», που είναι η έννοια του ονόματος Καλύβες.

Με τον καιρό, θα υπάρχει μια ενότητα με την ιστορία του χωριού, γενικές πληροφορίες για το χωριό και τα περίχωρά του και μια ενότητα με τις ταξιδιωτικές αναφορές που έστειλα από την Ελλάδα στο εσωτερικό μέτωπο τα πρώτα χρόνια μετά την αγορά.
Θα οδηγηθείτε περαιτέρω μέσω των συνδέσμων στα αριστερά.

Tilburg, Ιανουάριος 2011.