kalyves1.jpg
kalyves2.jpg
kalyves3.jpg
Καλύβες κ.περίχωρα
Οικ.Κουνελόσκυλας
Μηνύματα α.τ. Μάνη
.
ΚΆΛΥΒΕΣ

εισαγωγή

Το 2001 ήρθαν ο σύντροφός μου και εγώ για πρώτη φορά στην Καρδαμύλη για ένα διακοπές διάρκειας 2 εβδομάδων. Τα έτη 2002 και 2003 επιστρέψαμε και την τελευταία χρονιά  νοικιάσαμε έναν παλιό "πύργο" για έξι μήνες για το  2004, με την ιδέα να δούμε αν αυτός ήταν ο ιδανικός τόπος και αν υπήρχε κατάλληλο σπίτι. Το καλοκαίρι του 2004 βρεθήκαμε στις Κάλυβες και το φθινόπωρο έκλεισε η συμφωνία και γίναμε ιδιοκτήτες ενός "καλύβας" σε αμφισβητούμενη κατάσταση.
Από το 2005 άρχισαν οι εργασίες ανακαίνισης, που στην πράξη σημαίνει σχεδόν πλήρη ανακατασκευή του σπιτιού. Τα επόμενα χρόνια, πέρασα κάθε χρόνο περίπου έξι μήνες στις Κάλυβες και σταδιακά έγινα μέρος της κοινότητας εκεί.

Αυτό το τμήμα θα αφιερωθεί λοιπόν στις οι "καλύβας" (που είναι η σημασία του ονόματος Κάλυβες). Στο μέλλον θα υπάρξει μια ενότητα με την ιστορία του χωριού, θα παρουσιαστούν γενικές πληροφορίες για το χωριό και την περιοχή και θα υπάρξει μια ενότητα με τις αναφορές ταξιδίου που έστελνα  στην πατρίδα τα πρώτα χρόνια μετά την αγορά από την Ελλάδα.
Μέσα των συνδέσμων στα αριστερά θα οδηγηθείτε περαιτέρω.

Τίλμπουργκ, Ιανουάριος 2011.