kalyves1.jpg
kalyves2.jpg
kalyves3.jpg
Καλύβες κ.περίχωρα
Οικ.Κουνελόσκυλας
Μηνύματα α.τ. Μάνη
.
ΚΆΛΥΒΕΣ

εισαγωγή

Το 2001, ο σύντροφός μου και εγώ ήρθαμε για πρώτη φορά στο Καρδαμύλη για διακοπές δύο εβδομάδων. Τα έτη 2002 και 2003 επιστρέψαμε και σε το αυτό το τελευταίο έτος  νοικιάσαμε ένα παλιό "πύργο" για έξι μήνες για το  έτος 2004, με την ιδέα να δούμε αν αυτός ήταν ο ιδανικός τόπος και αν μπορούσαμε να βρούμε ένα κατάλληλο σπίτι. Το καλοκαίρι του 2004 βρεθήκαμε στους Καλύβες και το φθινόπωρο έκλεισε η συμφωνία και γίναμε ιδιοκτήτες ενός σπιτιού σε αμφισβητούμενη κατάσταση.
Από το 2005 άρχισαν οι εργασίες ανακαίνισης, οι οποίες ουσιαστικά σημαίνουν την πλήρη ανακατασκευή του σπιτιού. Τα επόμενα χρόνια, κάθε χρόνο, περίπου έξι μήνες ήμουν στους Καλύβες και σταδιακά έγινα μέρος της κοινότητας εκεί.

Αυτό το τμήμα θα αφιερωθεί λοιπόν στις οι "καλύβες" (που είναι η σημασία του ονόματος Καλύβες). Στο μέλλον θα υπάρξει μια ενότητα με την ιστορία του χωριού, θα υπάρχουν γενικές πληροφορίες για το χωριό και την περιοχή και θα δημιουργηθεί μια ενότητα με τα ταξιδιωτικά αναφορές που έστελνα  στην πατρίδα μου τα πρώτα χρόνια μετά την αγορά από την Ελλάδα.
Με τους συνδέσμους στα αριστερά θα κατευθυνθείτε περαιτέρω.

Τίλμπουργκ, Ιανουάριος 2011.